Saturday, 24 December 2011

~ Impossible?


MI: Ghost Protocol..terbaikkkkkkk!!!! ;))

Itu komen saya ttg filem terbaru Tom Cruise (TC) ngan kawan2- Jeremy renner, Simon pegg, Paula patton & Anil kapoor..~~

Dari awal cerita sampai ke penghabisan, sy x mengantuk langsung.

Macam2 aksi dibuat..terkejut..gerun..tutup muka sebab takut..suspen dan macam2 lagi~~ semua tu gara2 adengan suspen dan "stunt" tom cruise dalam MI.

Yang x percayanye tuh..bintang bollywood - Anil Kapoor pun ade.. Jadi playboy katenye..Haha:))


Kepada sesape yg belum tgk lagi MI, 99% adengan stunt kat bangunan tertinggi di dunia - Burj Khalifa, Dubai semuanya dibuat sendiri oleh TC.

Cayalah abang!



Bayangkan TC berada di tingkat 130..kat luar bangunan ok. Memanjat macam spiderman..merangkak pada dinding2 kaca bangunan BK..

Woww..memang hebat! :)) tabik spring la haihh~~
[tak leh nak cite semua nnt tak surprise utk yg belum tgk lagi..]



Apepun...dari 10 markah, saya bagi 9.5 bintang. :)) Mungkin 0.5 yang kurang tu pada "arrangement" si dia mase nak tgk movie ni kot...
Hahaha;D

Ok..ok..back to M.I..
Pegi la tgk cepat movie nih. Sure x rase ralat..
Best...best...best..
Hensem..hensem..hensem..
Hensem tu bukan pada Tom Cruise aje.. Tapi pada encik yg gi tgk sekali movie nih same2.. Eh? Hahaha ;D
*hatiBerbunga~~



OK.. "Mission Impossible~~Ghost Protocol"...
Mmg x "impossible" pun nak ngedate sambil tgk movie nihh! ;))



xxnoktahxx

2 comments:

  1. Chevrolet Tahoe AC Compressor
    I enjoyed your post. It’s a lot like college – we should absorb everything we can but ultimately you need to take what you’ve learned and apply it.Nice man. Extremely informative post. I'll be sure to pass this along to my friends.

    ReplyDelete